Opcije dostave

Dostava

Dostava se vrši putem prijevozničkih tvrtki koje obavljaju usluge transporta, direktno do Vaših vrata

Za naručenu robu dostava se naplaćuje u paušalnom iznosu od 30,00 kn, osim ukoliko je narudžba veća od 300 kn kad je dostava BESPLATNA.

Dostavna služba dostavlja u roku 2 radna dana od datuma narudžbe.

NAPOMENA: Iznimka su otoci i mjesta koja ne podržavaju svakodnevnu dostavu.

Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu ili dostavnicu te je dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju.


Gdje je moja narudžba?

Status narudžbe možete jednostavno pratiti u svom profilu putem "koda za praćenje". Uđite u svoj profil i kliknite na link „Narudžbe“ kako bi provjerili trenutni status vaše narudžbe te broj pošiljke ukoliko je ista predana na dostavu. Nakon što je dostavna služba preuzela pošiljku, pored narudžbe se pojavljuje link s kodom za praćenje koji vas vodi na stranicu dostavne službe gdje možete vidjeti točan status vaše pošiljke i planirano vrijeme isporuke kao i potrebne informacije za kontakt dostavljača.

Na dan dostave dostavna služba će vam poslati SMS poruku na broj mobilnog telefona koji ste ostavili u narudžbi, kojom će vas obavijestiti da će isporuka biti na taj dan te poslati broj pošiljke za navedenu isporuku.