O nama...

Dobra vina osnovana su kao samostalna tvrtka 2010 godine sa ciljem promocije vina kao kategorije, vinske kulture i željom da vino učini pristupačnijim nego do tada. Otvorene su prve trgovine sa do tada najvećim novitetom – vinomatima koji omogućavaju kupcima da u svakom trenutku isprobaju razna vina. Dobra vina u svojoj ponudi imaju preko 1.000 etiketa, kako iz Hrvatske tako i iz svijeta.

Potreba širenja poslovanja na veleprodaju i HoReCa kanal dovela je do toga da je tvrtku preuzeo ponajbolji distributer proizvoda široke potrošnje u Hrvatskoj – AWT international koji je tvrtku Dobra vina integrirao sa 01.01.2015 godine. Dobra vina sad djeluju kao divizija unutar AWT grupe.

Preuzimanje od strane AWTa donijelo je Dobrim vinima jaku logističku i financijsku potporu koje će omogućiti širenje poslovanja.

Paralelno sa aktivnostima divizije Dobra vina, u Green gold centru u Zagrebu djeluje i Winebar Dobra vina koji svojim konceptom poslovanja, cjenovnom politikom promovira vino i vinsku kulturu. Winebar je otvoren krajem 2011. godine a u prve 3,5 godine poslovanja održao je cca 150 „Vinskih večeri“ gdje su predstavljeni razni domaći i strani vinari, regije...