Kako se registrirati

Kako se registrirati na stranici Dobra vina?

 

Prvi korak do sigurne kupnje je registracija

Tako ćete moći u potpunosti iskoristiti sve pogodnosti koje vam Dobra vina pružaju, a prijavom na naš newsletter biti ćete obaviješteni o svim novitetima i akcijama koje se događaju u našem poslovanju.

Kliknite na link za registraciju.  

Sam proces registracije je vrlo jednostavan i kratak. Kliknite na polje „Registracija“u gornjem desnom kutu svake stranice, te potom kreirajte svoj korisnički račun unosom traženih podataka. Bez brige, slanje vaših podataka je u potpunosti sigurno jer se pri prijavi i registraciji koriste sigurnosni protokoli koji onemogućuju krađu osobnih podataka. 

Potvrda o vašoj registraciji sa korisničkim podacima koje ste upisali stiže na vaš e-mail u roku od nekoliko trenutaka. Tako je registracija završena i možete pregledavati našu ponudu, kreirati svoje liste želja ili odmah stavljati proizvode u košaricu i sigurno kupovati. 

Istražite i ostale pogodnosti

Prijavite se na naš newsletter i budite na vrijeme informirani o našim akcijama i novim proizvodima u ponudi. Čekate bolji trenutak za kupnju? Nema problema, dodajte proizvode u svoju listu želja kako bi ih kasnije jednostavnije pronašli ili podijelili sa svojim prijateljima. Ukoliko u bilo kojem trenutku zatrebate pomoć, slobodno nas kontaktirajte