Old vs New u Dobrim Vinima - srijeda 02.03.2016.
u 20.00 sati u Dobra vina Winebaru



Koja je razlika između "istih" kupaža starog i novog svijeta? Bordoške kupaže dolaze od uvijek istih sorti, ali na raznim "terenima" okus je totalno različit... Što je bolje? Vi odlučujete!!!







Piće dobrodošlice
Chateau Camarsac, Entre deux Meers, 2013, Bordeaux, Francuska
•••

Dimljena pastrva na matovilcu posuta mladim kozjim sirom...

Cape Mentelle, Semillon-Sauvignon blanc 2013, Margaret river, Australija

•••
Beef tartar...

Villa Maria, Merlot-Cabernet sauvignon, 2012, Hawkes bay, Novi Zeland

•••

Teleći ragu uz krem palentu aromatiziranu plavim sirom...

Krauthaker, MERCS, 2012, Hrvatska

•••

Beef steak Wellington....

Chateau d'Escurac Cru Bourgeois, 2009, Bordeaux, Francuska

•••

Paški sir uz slatko pikantne papričice...

Casa Donoso, Clos Centenaire, 2013, Maule Valley Čile

•••



Cijena po osobi
200 kn


Broj mjesta je ograničen.

Rezervacije i informacije:

Dobra vina Winebar, Green Gold Centar, Radnička cesta 52

E-mail: eventiwinebar@dobravina.hr 

Telefon: 01/55 35 310